Trajtimi me PRP

PRP (Platelet Rich Plasma) është një produkt natyral i krijuar nga vetë trupi juaj. Ai ndihmon për ti rikthyer rininë dhe elasticitetin lëkurës si dhe për të zbehur vijat fine dhe rrudhat në lëkurë. Rezultate tejet të kënaqshme janë konstatuar edhe në aplikimin e kësaj terapie në zonën e skalpit të kokës, duke përmirësuar cilësinë e lëkurës së skalpit dhe forcimin e folikujve të flokëve duke stimuluar daljen e qimeve të reja. PRP konsiderohet terapi kuruese përmes së cilës arrihet rigjenerimi i indeve, induksioni i diferencimit të qelizave, formimi i matricës extraqelizore si dhe rritja e prodhimit të kolagjenit. Çdo trombocit është gjithashtu një depo biokimike dhe rregullator sinjalizues i faktorëve të rritjes që marrin pjesë në shërimin dhe rigjenerimin e indeve në përgjigje të lëndimit.

Terapia me PRP (Platelet Rich Plasma) pranë Klinikës DaVINCI mund të bëhet e vetme, në mënyrë klasike, ose e kombinuar me koklteilet e ampulave Dermaheal të markës Caregen, perkatësisht Dermaheal SB, Dermaheal SR, Dermaheal HSR dhe Dermaheal HL. Caregen është një kompani prestigjoze Kanadeze, lider botëror ne fushën e produkteve dermokozmetike, që së fundmi për herë të parë në Shqipëri është mundësuar ekskluziviteti i saj në Klinikën DaVINCI përmes produkteve Dermaheal.

Trajtimet me PRP pranë Klinikës DaVINCI shoqërohen edhe me trajtimet me Radiofrekuencë, të cilat gjithashtu rrisin prodhimin e kolagenit dhe shtimin e fluksit të gjakut në lëkurë, duke na dhënë rezultate të jashtëzakonshme në rigjenerimin e lëkurës duke iu dhuruar një Rini të Përhershme.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas