Ekskluzivisht mjekët më të mirë turq të Spitalit “Europa Aestetic” të specializuar në teknikat më të fundit trikologjike, tashmë janë pjesë e Klinikës DaVINCI dhe kryejnë çdo ditë me sukses në Tiranë (Shqipëri) mikro auto-transplantin e flokëve (me metodën FUE) që është teknika më e avancuar e mbjelljes se flokëve.

Garantojmë që folikujt e mbjellë nuk do të bien më!

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike, oto-rino-laringlologjisë, mbjelljen e flokëve si edhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.

Stafi mjekësor i specializuar, produktet mjekësore të cilësisë më të lartë si dhe teknologjia moderne na mundësojnë arritjen e rezultateve të shkëlqyera, elegante dhe natyrale që kënaqin pritshmëritë tuaja.

Punët e stafit tonë mjekësor si dhe rezultatet e shkëlqyera estetike të arritura te pacientët tanë tashmë ju mund ti shikoni duke klikuar në “Doktor Plastik”.

Operacionet e kryera për emisionin janë të shumta dhe më konkretisht ju ftojmë të klikoni për të parë rezultatet para dhe pas të operacioneve si:

Mjekët kirurgë të Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë. Kirurgët tanë janë pjesë e shumë konventave që zhvillohen në vendet perëndimore nga organizatat më të njohura ndërkombëtarisht për kërkimet, risitë teknologjike dhe studimet mjekësore në fushën e kirurgjisë estetike. Aktualisht kirurgët e Klinikës DaVINCI ushtrojnë profesionin e tyre në klinikat estetike më të njohura në Itali, e së fundmi edhe në Shqipëri.

Ju mund të takoni mjekët tanë specialistë pranë ambienteve tona në Klinikën DaVINCI në Tiranë si edhe në Klinikën DaVINCI në Prishtinë ku jemi operativ që prej vitit 2017.

Kirurgët tanë kanë operuar me sukses qindra pacientë shqiptarë dhe përvoja e profesionalizmi i tyre është tashmë i afirmuar edhe në Shqipëri e Kosovë. Kjo skuadër profesionistësh është pjesë e ekipit kirurgjikal të Klinikës DaVINCI që synon të ofrojë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane, por duke ruajtur të njëjtin standard cilësie.

Ofrojmë PROFESIONALIZËM, GARANCI, PRIVATËSI!

STAFI

Dr. Gherardini

PhD MSc.Medico Chirurgo Specialista in Chirurgia Plastica Ricostruttiva ed Estetica

Dott. Palmieri

Specialista in Otorinolaringoiatria

2

 

Dott. Oriolo

Specialista in Otorinolaringoiatria e Patologia Cervico-Facciale

 

Dr. Borgognone

Medico Chirurgo Specialista in Chirurgia Plastica Ricostruttiva ed Estetica