Trajtimi i Akneve

Terapia me E-Light është trajtimi më i efektshëm dhe i moderuar i lekurës së fytyrës që ndihmon në eleminimin e akneve (puçrrave) dhe shënjave të tyre. Burimi i dritës intense pulsuese e kombinuar kjo me radio frekuencën, krijojnë një intensitet të lartë energjie e cila depërton në indet e lëkurës duke shkatërruar me shpejtësi dhe tepër lehtësi bakteret që ndodhen nën të.

 

Gjithashtu teknologjia mjekësore E-Light, duke transmetuar energjinë nën lëkurë, stimulon prodhimin e kolagjenit dhe qelizave të reja të cilat përmirësojnë ndjeshëm pamjen e lëkurës duke i dhënë një ton më të gjallë dhe më të lëmuar.

Trajtimi me E-Light, i konsideruar si fjala e fundit e teknologjisë, në vetëm 7 seanca brënda një periudhe tre mujore ju mundëson një lëkurë më të re dhe më të gjallë.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas