Trajtime me Botox

Trajtimi i rrudhave me Botox bëhet për eliminimin e rrudhave si dhe për të pasur një pamje të relaksuar të fytyrës. Botox është një nga trajtimet më të njohura dhe më efektive kundra plakjes. Botox është aktualisht trajtimi më i perdorur në estetikë. Toksina përbëresë e Botox, e njohur gjithashtu nga qendrat estetike me emrin tregtar si Vistabex, Azzalure ose Bocouture ndryshe si Clostridium Botulinum, është një substancë e cila ndalon tejçimin e impulseve nervore tek muskujt, duke reduktuar lëvizjen e tyre dhe si rrjedhim pakëson evidentimin e rrudhave.

Injektimi i Botox mund të aplikohet në disa zona të fytyrës si:
Zona përreth syve;
Zona në pjesën anësore të syrit për rrudhat që krijohen nga ngritja e vetullave;
Zona e ballit;
Zona anash buzëve;
Zona e qafës si edhe në sqetulla për eleminimin e djersitjes.

Kliko këtu për të lexuar: ” Cilat janë rreziqet e të kryerit Botox? “

Personat ideal për këtë trajtim janë ata të cilët për shkak të mimikës apo shprehjeve të fytyrës u krijohen rrudha apo vija të shumta. Injektimi i Botox bën të mundur që këto vija apo rrudha mos të krijohen më për një periudhë pesë deri në tetë mujore. Injektimi zgjat vetëm pak minuta dhe efekti do të duket mbas ditës së pestë. Është tepër e rëndësishme që trajtimi të kryhet nga duar eksperti, pasi injektimi duhet realizuar në mënyrë të tillë që personi të vazhdojë të ruajë shprehitë e fytyrës për tu dukur sa më natyral. Trajtimi me Botox nuk ka rrezik infeksionesh.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas