Skleroterapia

Cfarë trajtojmë?
Venat Varikoze (varicet) që janë zgjerime të venave të këmbëve;
Teleangectasie (kapilarët).

Konsulta & Skleroterapia?
Konsulta kryhet me specialistë italianë të kirurgjisë vaskulare;
Pas konsultës do ju propozohet trajtimi i duhur për këmbët tuaja;
Trajtimi me Skleroterapi do ju rikthejë pamjen e dëshiruar për këmbët tuaja;
Menjëherë pas trajtimitju do të pajiseni me veshje profesionale post-terapie;
Pas trajtimit ju do të asistoheni në mënyrë të vazhdueshme nga stafi ynë profesionist deri në përfundimin e plotë të terapisë.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas