Si mund ti bëni buzët tuaja më tërheqëse?

Si mund ti bëni buzët tuaja më tërheqëse?

Cilat përmasa mund të krijojnë buzët më tërheqëse tek femrat? Një studim i ri i publikuar në internet nga JAMA Facial Plastic Surgery përdorte grupet e fokusit dhe ndihmën e një programi kompjuterik ( për të gjeneruar morphed computed images) për t’u përpjekur për të krijuar një ide rreth rezultateve më optimale që mund të arriheshin nga zmadhimi i buzëve (fryrja e buzëve) .

Fryrja e buzëve është nga trajtimet estetike më popullore. Në studimin e Brian JF Wong, MD, Ph.D., të Universitetit të Kalifornisë, dhe koautorëve të tjerë, fytyra të grave kaukaziane u vlerësuan për pamjen e buzëve të tyre. Buzët e tyre kishin përmasa të ndryshme të buzëve të sipërme dhe të poshtme.

Siç rezulton, buzët me një rritje 53.5 përqind në sipërfaqe nga imazhi origjinal me një raport 1 deri në 2 të buzës së sipërme / të poshtme shihen si rezultatet më të bukura, sipas rezultateve.

Keni pyetje për buzët tuaja? Klikoni këtu për të rezervuar një konsultë

Studimi vuri kishte kufizime, duke përfshirë faktin qe nuk kishte të dhëna për rrezen e modifikimeve që janë bërë në popullatën reale, imazhet për testin u gjeneruar në bazë të përvojës klinike, të asaj që duket të jet më e mundshme të arrihet.

“Ne mbështesim ruajtjen e raportit natyral ose arritjen e një raporti 1: 2 në procedurat e zmadhimit të buzëve dhe  shmangia e mbushjes së tepërt të buzës së sipërme që shihet shpesh tek personat  famshëm”, përfundon studimi.

Kliko për të lexuar më shumë për zmadhimin e buzëve

Lexoni më shumë kuriozitete

Burimi:The JAMA Network Journals
https://www.sciencedaily.com/releases/2017/02/170216143902.htm