Rreth Nesh

DaVINCI

CHIRURGHIA ESTETICA ITALIANA

 

Klinika DaVINCI nëpërmjet kirurgëve italianë ofron shërbime të kirurgjisë estetike, oto-rino-laringologjisë dhe mbjelljen e flokëve si edhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin. Produktet mjekësore të cilësisë më të lartë të importuara nga Italia dhe teknologjia moderne që në përdorim për kryerjen e këtyre trajtimeve kirurgjikale apo jokirurgjikale, mundësojnë arritjen e rezultateve të shkëlqyera, elegante dhe natyrale që kënaqin pamasë pritshmëritë tuaja.

Stafi i DaVINCI përbëhet nga mjekë italianë të kirurgjisë estetike dhe nga të tjerë profesionistë me shumë përvojë në sektorin e kirurgjisë dhe trajtimeve estetike që administrojnë dhe promovojnë profesionalizmin e kësaj klinike.

Doktorët e Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë. Kirurgët tanë janë pjesë e shumë konventave që zhvillohen në vendet perëndimore nga Organizatat më të njohura ndërkombëtarisht për kërkimet, risitë teknologjike dhe studimet mjekësore në fushën e kirurgjisë estetike. Aktualisht kirurgët e Klinikës DaVINCI ushtrojnë profesionin e tyre në klinikat estetike më të njohura në Itali, Angli, Arabi Saudite dhe Dubai.

Kirurgët tanë kanë operuar me sukses mijëra pacientë shqiptarë dhe të huaj, dhe përvoja e profesionalizmi i tyre është tashmë i afirmuar edhe në Shqipëri. Kjo skuadër profesionistësh është pjesë e ekipit kirurgjikal të Klinikës DaVINCI dhe synon të ofrojë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane, por DUKE RUAJTUR TË NJËJTIN STANDARD CILËSIE.

 

Ofrojmë PROFESIONALIZËM, GARANCI, PRIVATËSI për Klientët tanë.