Rimodelimi i hundës. Pse pamja e saj është kaq e rëndësishme në prezantimin e parë ?

Rimodelimi i hundës. Pse pamja e saj është kaq e rëndësishme në prezantimin e parë ?

Me rritjen e kërkesës për trajtime jo invazive, mund të duket cudi që shumë pacientë ende zgjedhin kirurgjinë. Por ajo që e motivon dikë për të kërkuar trajtim? Specialisti i rhinoplastikës Eric M. Joseph, M.D., dha një pasqyrë të arsyes se pse klientët mund të jenë duke zgjedhur një trajtim invaziv si Rinoplastika (Rimodelimi i hundes).

“Kirurgjia e suksesshme e rinoplastikës lidhet zakonisht me një ndjenjë të mirëqenjeje, besimi dhe vetëvlerësim të përmirësuar”, tha Joseph.

Klikoni këtu për të parë foto para dhe pas të rimodelimit të hundës.

Megjithëse arsyeja kryesore është që hunda të duket më natyrale, klientët kërkojnë trajtime në kohë të ndryshme dhe për arsye të ndryshme. Shumica e femrave kërkojnë rimodelim të hundës (rimodelim te hapur ose te mbyllur te hundes), ndërmjet moshës 18 dhe 35 vjeç, për të korigjuar hundët e mëdha, shpërqëndruese dhe ndonjëherë mashkullore. Vendimi për të kryer operacionin mund të vijë në një periudhë tranzicionale të jetës së pacientëve, siç është gjatë universitetit ose fillimi i karrierës.

Klikoni këtu për të rezervuar një konsultë falas me kirurgun.

Përveç kësaj, gjithashtu gratë në moshën 50 dhe 60 vjeç zgjedhin rimodelimin e hundes, por për arsye të tjera. Me moshën, maja e hundës tenton të ulet, gjë që mund të shkaktojë prishje të imazhit të hundës. Kirurgjia e rhinoplastikës mund të përdoret për të korigjuar varjen dhe për t’i dhënë hundës një pamje më rinore.