Permalip

Implantimi i protezave kryhet në anestezi lokale;

Procedurë e thjeshtë minikirurgjikale dhe rekuperim i shpejtë për pacientin;

Nuk do të keni asnjë shenjë (ndërhyrja realizohet nga brenda buzës në cepin e buzës);

Pamje totalisht natyrale për buzët tuaja (askush nuk do e kuptojë nëse ju keni vendosur një protezë apo thjesht keni injektuar acid hyaluronic të përkohshëm);

Garanci e përjetshme (nuk nevojitet ti zëvendësoni protezat, ju mund ti mbani ato përjetësisht);

Protezat që aplikohen në Klinikën DaVINCI janë italiane të cilat importohen vetëm për ju në përshtatshmëri të plotë me volumin që ju dëshironi të keni për buzët tuaja.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas