Permalip

ZMADHIMI I BUZËVE ME PROTEZË

Për ata persona që janë të lodhur nga aplikimet e shpeshta të acidit hyaluronic për shtimin e volumit të buzëve, klinika DaVINCI ofron edhe alternativën e implantimit të protezave në buzë për fryrjen e buzëve në mënyrë të përhershme.

Zmadhimi I buzëve me protezë është një zgjedhje jo shumë e preferuar nga pacientët krahasuar me rimodelimin e buzëve me acid hyaluronic apo me lipofilling ,zmadhimin e buzëve me dhjam. Implantimi I protezave të përhershme në buzë për shtimin e volumit të buzëve rekomandohet tek ta persona që kanë shumë kohë që injektojnë acid hyaluronic dhe kërkojnë shtimin e volumit të buzëve në mënyrë të përhershme dhe janë të sigurtë për rezultatin që duan.

Procedura

  • Implantimi i protezave kryhet në anestezi lokale;
  • Procedurë e thjeshtë minikirurgjikale dhe rekuperim i shpejtë për pacientin;
  • Nuk do të keni asnjë shenjë pasi ndërhyrja realizohet nga brenda në cepin e buzës;
  • Pas procedures stafi mjekësor do ju sygjerojë një
  • Pamje totalisht natyrale për buzët tuaja (askush nuk do e kuptojë nëse ju keni vendosur një protezë apo thjesht keni injektuar acid hyaluronic të përkohshëm);
  • Garanci e përjetshme (nuk nevojitet ti zëvendësoni protezat, ju mund ti mbani ato përjetësisht);
  • Protezat që aplikohen në Klinikën DaVINCI janë italiane të cilat importohen vetëm për ju në përshtatshmëri të plotë me formën e buzës tuaj dhe volumit që ju dëshironi të keni për buzët tuaja.
Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas