Mikrodermoabrazion

Cfarë është Mikrodermoabrazioni:
Mikrodermabrazioni është një trajtim kozmetik i thjeshtë, i shpejtë, i padhimbshëm me rrezik minimal;
Mikrodermabrazioni ndihmon të exfoljohen në mënyrë delikate shtresat e lëkurës duke përdorur abrazion dhe vakum;
Mikrodermabrazioni përdor kristale fine ose koka me grimca diamanti për të gërryer lëkurën dhe vakumi i cili thith qelizat e vdekura;
Mikrodermabrazioni ka rrezik të ulët dhe periudhë rekuperimi të shpejtë;
Mikrodermabrazioni është i padhimbshëm dhe nuk ka nevojë për anestezi me gjilpërë.

Mikrodermabrazioni mund të ndihmojë:
Në përmirësimin e pamjes së lëkurës duke reduktuar rrudhat fine;
Në përmirësimin e dëmtimeve të hershme dhe të mesme nga dielli;
Në përmirësimin e njollave dhe shenjave sipërfaqësore të akneve;
Përmirësimin e pamjes së poreve të zgjeruara;
Nuk perdoret për rrudhat e thella apo shenjat e thella të akneve.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas