Rimodelimi i Mjekrës

Operacioni estetetik i mjekrës mund të përmirësojë balancën asimetrike të profilit tuaj ose të korrigjojë mjekrën së cilës i mungon forca. Nëse mjekra juaj është pak e theksuar ose nëse duket që fytyra juaj lidhet me qafën pa asnjë përcaktim, një rritje e mjekrës mund të jetë një opsion për pacientë që kanë një normalitet funksionimi dhe të zhvillimit të nofullave.

Cilat janë përfitimet e të vendosurit implante në mjekër apo përfitimet e zmadhimit të saj?

Si fillim implantet e mjekrës ofrojnë një metodë të përhershme të forcimit të mjekrës suaj. Mbushjet e përkohshme ofrojnë një zgjidhje të shkurtër, kurse kirurgjia e implanteve të mjekrës mund të bëhet nga një kirurg estetik i kualifikuar për të arritur një ndryshim që të transformon profilin tënd. Implantet e mjekrës mund të realizohen gjithashtu edhe duke u kombinuar me ndërhyrje të tjera siç është lifting i fytyrës, rinoplastika ose lifting i qafës. Kirurgu mund ta bëj mjekrën tuaj më të gjerë ose edhe më të gjatë në mënyrë që të përmirësojë jo vetëm pamjen e jashtme të mjekrës suaj, por gjithashtu edhe funksionimin e saj. Teknika më e zakonshme e operacionit të mjekrës realizohet duke bërë një prerje dhe më pas duke krijuar një hapësirë të menduar për mbajtjen e implantit të vendosur mbi kockën e poshtme të nofullës. Prerja zakonisht bëhet duke ndjekur linjën natyrale ndaj dhe kur shërohet ajo nuk do të duket më.

Pas operacionit

Pas zmadhimit të mjekrës, doktori aplikon një lloj komprese që duhet mbajtur në fytyrë për dy ose tre ditë. Mjekra dhe fytyra juaj do ndihen shumë të lënduara dhe ndoshta me dhimbje të lehta, megjithatë shqetësimi pas operacionit do të lehtësohet me disa ilaçe kundër dhimbjeve. Përtypja do jetë e vështirë për disa ditë pas operacionit; prandaj doktori do t’iu rekomandojë ushqime të buta dhe dietë të lëngshme. Mund ta ndjeni fytyrën të zgjatur, të ngushtë dhe të fryrë. Kjo ndjesi do të largohet me kalimin e kohës, zakonisht pas një jave. Enjtja do të jetë e bezdisshme estetikisht për pak kohë. Por, pasi të gjitha shqetësimet të largohen mjekra juaj do duket më e theksuar dhe e fortë. Kjo do t’ju rikthejë vetëvlerësimin tuaj dhe sigurisht do t’ju bëjë të qeshni shumë më shumë.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas