Buccal Fat Removal

Jeni të pakënaqur nga rrumbullakësia e fytyrës tuaj?

DaVINCI propozon teknikën “lipektomia bukale”,procedura ideale për një pamje më elegante të fytyrës tuaj si dhe theksim të mollëzave njëkohësisht.
Jastëku bukal (i gojës) përfaqëson akumulimin e dhjamit në zonën e mesit të faqeve, sasia e të cilit në përgjithësi nuk ndryshon me ndryshimin e peshës trupore.

Procedura & Përfitimet:

‒ Lipektomia bukale realizohet nëpërmjet një inçizioni të vogël në pjesën e brendshme të faqeve;
‒ Procedurë e thjeshtë minikirurgjikale, zgjat 30 minuta dhe realizohet në anestezi lokale;
‒ Rekuperim i shpejtë për pacientin;
‒ Nuk do të keni asnjë shenjë (ndërhyrja realizohet në pjesën e brendshme të faqeve);
‒ Gjatë kohës së rekuperimit këshillohet përdorimi i një diete të butë apo të lëngshme;
‒ Pas procedurës mollëzat tuaja do të bien më shumë në pah, dhe ky rezultat është i dukshëm menjëherë pas periudhës së shërimit, duke i dhënë fytyrës një pamje me të hollë dhe më elegante;
‒ Rezultat i përhershëm i definimit të mollëzave tuaja, pa qënë e nevojshme të injektoni acid hyaluronic apo protezë për të patur mollëza të theksuara.

Rezervoni një konsultë falas

 

Video Gallery