Doktor Plastik & Klinika DaVINCI

SEZONI 2
Ina - Lifting i gjoksit
Rediona - Rimodelimi i Barkut
Florind - Mbjellja e flokeve
Enxhi - Rimodelimi i hundes dhe mjekres
Ermela - Zmadhimi i gjoksit
Lumturi - Lifting fytyre dhe qafe
Kozeta - AbdomenoPlastike
Eglantina Vertopi - Rimodelimi i gjoksit
Alborena - Liposucion, BBL, BuccalFatPad
Daniel - Rimodelimi i Vesheve
Xhane - Lifting fytyre dhe qafe
Albano - Mbjellja e flokeve
Lorena - Rimodelim i hundes dhe mjekres
Kamila Trento - Zmadhimi i gjoksit
Elona Nurja - Korrigjim estetik dhe funksinal i hundës
SEZONI 1
Alba - Rimodelimi i hundës
Erisa - Rimodelimi i hundës & liposucioni
Olti - Rimodelimi i hundës & i veshëve
Zhaneta - Lifting i fytyrës
Artemis - Mbjellja e flokëve
Valentina - Zmadhimi i gjoksit
Diostela - Rimodelimi i hundës & i mjekrës
Eneida -Rimodelimi i barkut & liposucion
Juliani - Rimodelimi i hundës & korigjimi i septumit
Joana - Rimodelimi i hundës
Xhemile - Lifting i fytyrës
Giada - Zmadhimi & Lifting i gjoksit
Viola - Rimodelimi i barkut & Liposucion
Gerti - Rimodelimi i barkut
Flori - Mbjellja e flokëve