TESTIMONIALS

Doktor Plastik & Klinika DaVINCI

Sezoni 2
Ina - Lifting i gjoksit
Rediona - Rimodelimi i barkut dhe liposucion
Florindi - Mbjellja e flokeve me metoden FUE
Enxhi - Rimodelimi i hundes dhe i mjekres
Ermela - Zmadhimi i gjoksit
Lumturia - Lifting te fytyres dhe te qafes
Kozeta - AbdomenoPlastike dhe Lipostrukture
Eglantina - Lifting dhe zmadhim i gjoksit
Alborena - Liposucion, BBL, BuccalFatPad
Daniel - Rimodelimi i Vesheve
Lorena Zana - Rikorigjim i Hundes, dhe mjekres
Albano - Mbjellja e flokeve
Kamila Trento - Zmadhimi i gjoksit
Xhane - Lifting te fytyres dhe qafes
Elona Nurja - Korrigjim estetik dhe funksinal i hundës
SEZONI 1
Alba - Rimodelimi i hundës
Erisa - Rimodelimi i hundës & liposucioni
Olti - Rimodelimi i hundës & i veshëve
Zhaneta - Lifting i fytyrës
Artemis - Mbjellja e flokëve
Valentina - Zmadhimi i gjoksit
Diostela - Rimodelimi i hundës & i mjekrës
Eneida -Rimodelimi i barkut & liposucion
Juliani - Rimodelimi i hundës & korigjimi i septumit
Joana - Rimodelimi i hundës
Viola - Rimodelimi i barkut & Liposucion
Giada - Zmadhimi & Lifting i gjoksit
Gerti - Rimodelimi i barkut
Xhemile - Lifting i fytyrës
Flori - Mbjellja e flokëve