Dermatologjia

Specialistët e lëkurës pranë Klinikës DaVINCI falë eksperiencës së tyre disa vjeçare trajtojnë një spektër të gjerë të indikacioneve të lëkurës.

Cryolipolysis
Dermatologia - Trattamenti estetici della pelle per la sua salute e bellezza. Cellulite - Criolipolisi - Depilazione - Trattamenti Filler & Botox - Peeling - Trattamento Radiofrequenza - Clinica Estetica Tirana - Trattamenti Estetici Tirana - DaVinci Dermatologjia - Trajtime Estetike te Lekures për shëndetin dhe bukurinë e saj. Celuliti - Cryolipolysis - Depilim - Trajtime me filler & Botox - Peeling - Trajtim me Radiofrekuencë - Klinika Estetike Tirane DaVinci - Trajtime Estetike Tirane
Depilimi me Alexandrite
Dermatology - Aesthetic Skin Treatments for its health and beauty. Cellulite - Cryolipolysis - Depilation - Filler & Botox treatments - Peeling - Radio frequency treatment - Aesthetic Clinic Tirana - Aesthetic treatments Tirana - DaVinci Dermatologjia - Trajtime Estetike te Lekures për shëndetin dhe bukurinë e saj. Celuliti - Cryolipolysis - Depilim - Trajtime me filler & Botox - Peeling - Trajtim me Radiofrekuencë - Klinika Estetike Tirane DaVinci - Trajtime Estetike Tirane
Celuliti
Dermatologia - Trattamenti estetici della pelle per la sua salute e bellezza. Cellulite - Criolipolisi - Depilazione - Trattamenti Filler & Botox - Peeling - Trattamento Radiofrequenza - Clinica Estetica Tirana - Trattamenti Estetici Tirana - DaVinci Dermatologjia - Trajtime Estetike te Lekures për shëndetin dhe bukurinë e saj. Celuliti - Cryolipolysis - Depilim - Trajtime me filler & Botox - Peeling - Trajtim me Radiofrekuencë - Klinika Estetike Tirane DaVinci - Trajtime Estetike Tirane
Dermaroller & Dermapen
Dermatologjia - Trajtime Estetike te Lekures për shëndetin dhe bukurinë e saj. Celuliti - Cryolipolysis - Depilim - Trajtime me filler & Botox - Peeling - Trajtim me Radiofrekuencë - Klinika Estetike Tirane DaVinci - Trajtime Estetike Tirane
Trajtime me Botox
Eliminimi i Tattoo-ve
Trajtimet me filler
Mikrodermoabrazion
Dermatologia - Trattamenti estetici della pelle per la sua salute e bellezza. Cellulite - Criolipolisi - Depilazione - Trattamenti Filler & Botox - Peeling - Trattamento Radiofrequenza - Clinica Estetica Tirana - Trattamenti Estetici Tirana - DaVinci
Nutrigjenetika
Peeling
Permalip
Trajtimet me Radiofrekuencë
Trajtimi me PRP
Trajtimi i Akneve
Trajtim për Flokët