Dermaroller

Një mjet i thjeshtë dhe unik i cili ka fituar famë masive për shkak të efektshmërisë së tij për të nxitur ripërtëritjen e lëkurës së njeriut.

Dermaroller funksionon duke realizuar disa punksione (çpime) të vogla në lëkurë, të cilat nxisin rigjenerimin dhe rindertimin e strukturave të lëkurës.

Nëse trupi juaj njeh një dëmtim të lëkurës, sado i vogël qoftë, do të nxisë procesin e shërimit duke krijuar kolagjen të ri. Një dermaroller realizon pikërisht këtë gjë, nxitjen e rigjenerimit të lëkurës. Kjo sjell një përmirësim të pamjes së lëkurës, që është dhe qëllimi kryesor i cdo trajtimi me dermaroller.

Dermaroller gjendet në formate të ndryshme, ku secili format ka qëllime të ndryshme. Disa ndihmojnë në përthitjen më të mirë të produkteve të kujdesit të lëkurës, dhe disa të tjerë ndikojnë drejtpërdrejtë në ripërtëritjen e lëkurës.

Dermaroller aplikohet i kombinuar me Mesoterapi dhe me PRP për:
Trajtimin e rrudhave;
Përmirësimin e pamjes së cikatriceve;
Shenjave post-akne (acne scar);
Trajtimin e strijave;
Reduktimin e rënies së flokëve, etj.

Kliko mbi foto dhe shiko shembuj nga pacientet tanë:

Rezervoni një konsultë falas