Çfarë bën vërtetë Microdermabrazioni për lëkurën tuaj?

Çfarë bën vërtetë Microdermabrazioni për lëkurën tuaj?

Fjala “mikrodermabrazion” tingëllon bukur, por çfarë bën aktualisht trajtimi për lëkurën tuaj?

Microdermabrazioni është një nga trajtimet më të njohura jo-kirurgjikale të lëkurës për të arritur rigjenerimin e lëkurës’.

Teknika eksperte e eksfoljimit mund të korigjojë problemet e zakonshme të lëkurës si:
-Pigmentim i pabarabartë
-Linjat fine
-Pore të bllokuara
-Pore të zmadhuara
-Shenjat pas akneve

Dhe kjo është pa përmendur aftësitë e saja për të nxitur rritjen e nivele të kolagjenit dhe të elastinës, për të lejuar absorbimin më të mirë të produkteve të kujdesit të lëkurës (që do të thotë rezultate më të mira) dhe faktin që zbulon qeliza të reja dhe më të shëndetshme të lëkurës duke i dhënë fytyrës tuaj një shkëlqim tjetër.

Vazhdoni të lexoni më shumë për Mikrodermabrazionin duke klikuar “këtu