Blog

Liposucioni, shpesh i quajtur prej pacientëve si "lipo", hollon dhe riformëson zona specifike të trupit duke eleminuar tepricat e depozitave dhjamore dhe duke përmirësuar kështu konturet dhe proporcionet e trupit. Ku mund të përdoret liposucioni: Kofshë Ije dhe vithe Bark dhe Bel Krahë Shpinë Zona e...

Kërkues nga Universiteti " Queen Mary " në Londër, kanë zbuluar që molekulat e cliruara nga një kancer i avancuar i lëkurës, mund të riprogramojnë qelizat e sistemit imunitar dhe bërë që kanceri të shpërndahet më tej dhe më shpejt. Studimi Kërkuesit observuan qelizat nga melonama invazive...

Rreth 1 në 3 meshkuj do të pësojë deri në moshën 30 vjecare një rënie të flokëve e cila mund të jetë e gradave të ndryshme.  Floku rritet prej folikujve dhe cikli normal i nje fije floku zgjat rreth 3-5 vjet para se të bjerë,...

Keni përdorur ndonjë herë ndonjë produkt "Cudibërës" i cili nuk ka dhënë aspak efekt, ose që mund edhe të ketë përkeqësuar gjendjen e lëkurës? Ka shumë mundësi që produkti nuk ka qënë i përshtatshëm për tipin e lëkurës tuaj. Si të njihni tipin e lëkurës tuaj Për të...

A e keni menduar me herët këtë gjë?  Shkenca po identifikon se si konsumimi i produkteve të kakaos ndihmon në shëndetin dhe bukurinë e lëkurës tuaj. Studime të kryera duke përdorur kultura qelizore, vërtetuan se flavanol (një përbërje që gjendet nëprodukte të ndryshme të kakaos )mund...

Studimet kanë treguar që presioni i ushtruar mbi fytyrë gjatë gjumit bën që të krijohen rrudha si dhe varje të lëkurës si pasojë ë forcave tërheqëse që ushtrohen mbi të. "Rrudhat e gjumit" ndryshojnë nga rrudhat e mimikës si pasoje e mekanizmit të origjinës, vendodhjes dhe...