Blog

Si të keni një shëndet më të mirë mendor? Shumë thjesht …

Si të keni një shëndet më të mirë mendor? Shumë thjesht …

Fokusimi në një hobi është një mënyrë për të pastruar “Pallatin e Mendjes”. Betsan Corkhill, një terapist i cili përdor thurjen si hobi për klientët e tij, ka kryer disa kërkime për efektet terapeutike që ka angazhimi i njërëzve në hobi. Ajo që shkakton impenjimi... ...
Si realizohet liposucioni dhe cfarë qëllimi?

Si realizohet liposucioni dhe cfarë qëllimi?

Liposucioni, shpesh i quajtur prej pacientëve si “lipo”, hollon dhe riformëson zona specifike të trupit duke eleminuar tepricat e depozitave dhjamore dhe duke përmirësuar kështu konturet dhe proporcionet e trupit. Ku mund të përdoret liposucioni: Kofshë Ije dhe vithe Bark dhe Bel Krahë Shpinë Zona... ...
Kujdes, Melanoma mund të pushtojë Sistemin Imunitar

Kujdes, Melanoma mund të pushtojë Sistemin Imunitar

Kërkues nga Universiteti ” Queen Mary ” në Londër, kanë zbuluar që molekulat e cliruara nga një kancer i avancuar i lëkurës, mund të riprogramojnë qelizat e sistemit imunitar dhe bërë që kanceri të shpërndahet më tej dhe më shpejt. Studimi Kërkuesit observuan qelizat nga... ...
Cfarë bën që juve t’ju bien flokët?

Cfarë bën që juve t’ju bien flokët?

Rreth 1 në 3 meshkuj do të pësojë deri në moshën 30 vjecare një rënie të flokëve e cila mund të jetë e gradave të ndryshme.  Floku rritet prej folikujve dhe cikli normal i nje fije floku zgjat rreth 3-5 vjet para se të bjerë,... ...
Cfarë rezultatesh mund të përfitoj unë pas rimodelimit të hundës?

Cfarë rezultatesh mund të përfitoj unë pas rimodelimit të hundës?

Rinoplastika (Rimodelimi i Hundës) Shumë njerëz duan të dinë se cfarë është e mundur të arrihet gjatë rimodelimit të hundës, dhe cfarë është e pamundur për tu arritur. Ky postim ka për qëllim tju ndihmojë të kuptoni se cfarë mund të arrini nëse i nënshtroheni... ...
Operacioni 30 minuta që rikthen shqisat e nuhatjes dhe të shijuarit.

Operacioni 30 minuta që rikthen shqisat e nuhatjes dhe të shijuarit.

Disa persona kanë devijim të septumit të hundës, për pasojë shqisa e nuhatjes dhe ajo e të shijuarit janë të komprementuara. Një rast i tillë është i Hakan Sicakoglu, 36 vjec, lindur në Turqi dhe banues në Britani, rasti i të cilit është paraqitur në... ...
Testi për të mësuar llojin e lëkurës tuaj

Testi për të mësuar llojin e lëkurës tuaj

Keni përdorur ndonjë herë ndonjë produkt “Cudibërës” i cili nuk ka dhënë aspak efekt, ose që mund edhe të ketë përkeqësuar gjendjen e lëkurës? Ka shumë mundësi që produkti nuk ka qënë i përshtatshëm për tipin e lëkurës tuaj. Si të njihni tipin e lëkurës... ...
Duhet ta dini patjetër para se të konsumoni Çokollatë

Duhet ta dini patjetër para se të konsumoni Çokollatë

A e keni menduar me herët këtë gjë?  Shkenca po identifikon se si konsumimi i produkteve të kakaos ndihmon në shëndetin dhe bukurinë e lëkurës tuaj. Studime të kryera duke përdorur kultura qelizore, vërtetuan se flavanol (një përbërje që gjendet nëprodukte të ndryshme të kakaos... ...
Si mund të parandaloni rrudhat kur flini?

Si mund të parandaloni rrudhat kur flini?

Studimet kanë treguar që presioni i ushtruar mbi fytyrë gjatë gjumit bën që të krijohen rrudha si dhe varje të lëkurës si pasojë ë forcave tërheqëse që ushtrohen mbi të. “Rrudhat e gjumit” ndryshojnë nga rrudhat e mimikës si pasoje e mekanizmit të origjinës, vendodhjes... ...