Author: admin-vinci

Keni përdorur ndonjë herë ndonjë produkt "Cudibërës" i cili nuk ka dhënë aspak efekt, ose që mund edhe të ketë përkeqësuar gjendjen e lëkurës? Ka shumë mundësi që produkti nuk ka qënë i përshtatshëm për tipin e lëkurës tuaj. Si të njihni tipin e lëkurës tuaj Për të...

A e keni menduar me herët këtë gjë?  Shkenca po identifikon se si konsumimi i produkteve të kakaos ndihmon në shëndetin dhe bukurinë e lëkurës tuaj. Studime të kryera duke përdorur kultura qelizore, vërtetuan se flavanol (një përbërje që gjendet nëprodukte të ndryshme të kakaos )mund...

Studimet kanë treguar që presioni i ushtruar mbi fytyrë gjatë gjumit bën që të krijohen rrudha si dhe varje të lëkurës si pasojë ë forcave tërheqëse që ushtrohen mbi të. "Rrudhat e gjumit" ndryshojnë nga rrudhat e mimikës si pasoje e mekanizmit të origjinës, vendodhjes dhe...

Lifting jo-kirurgjikal  i fytyrës, i referohet procedurave si injeksionet dhe fillerat e fytyrës si edhe trajtimet e tjera si  lazer dhe radiofrekuence që nuk kërkojnë shtrim në spital ose përdorim të bisturisë. Këto ndërhyrje kanë një rekuperim pothuajse të menjëherëshem, gjë që do të thotë...

Studimet kanë treguar që presioni i ushtruar mbi fytyrë gjatë gjumit bën që të krijohen rrudha si dhe varje të lëkurës si pasojë ë forcave tërheqëse që ushtrohen mbi të. "Rrudhat e gjumit" ndryshojnë nga rrudhat e mimikës si pasoje e mekanizmit të origjinës, vendodhjes dhe...

Kur bëni një tatuazh, gjilpëra të vogla të mbushura me bojë do të cpojnë lëkurën tuaj dhe do të depërtojnë epidermën (shtresa më e jashtme e lëkurës) dhe dermis (shtresa e brendshme e lëkurës), e cila përmban enë gjaku, folikujt e qimeve, funde nervore dhe...