A e dini se cili është vendi ku njerëzit pendohen më shumë për tattoo që kanë bërë?

A e dini se cili është vendi ku njerëzit pendohen më shumë për tattoo që kanë bërë?

Eleminimi i tatuazheve me lazer ishte një trajtim i cili pësoj një rritje me 13% në vitin 2016.

Kliko këtu për të mësuar më shumë rreth eleminimit të tatuazheve

Po cilat janë shtetet ku personat bëhen më së shumti pishman për tatuazhet e tyre.

Një grafik (grafiku 1.)nga Statista dhe Shqoqëria Ndërkombëtare e Kirurgëve Plastik (International Society of Plastic Surgeons) paraqet 10 shtetet me më shumë raste të eleminimeve të tatuazheve.

Rezervo një konsultë për eleminimin e tattoo-ve